Anderen over...

WELKOM op deze door anderen pagina.

Mooie woorden die anderen hebben geschreven in hun blog of reviewpost over Zettje of ZETTElen.homemade

Mooie woorden van Handwerkmarkt 

Created with Sketch.

Naast het maken van prachtige handgemaakte producten, hebben onze makers vaak meer interesses en talenten. Deze unieke combinatie van interesses zorgt vaak voor een eigen stijl en uitvoering bij het maken van producten en het is daarom ook erg leuk om een keer meer aan jullie te laten zien en vertellen.

Vandaag vertellen we je graag meer over Lizette van ZETTElen.homemade. Creativiteit is er bij Lizette met de paplepel ingegoten, maar naast haar  passie voor handwerken komt dit ook tot uiting in haar talent voor marketing. Dit is terug te zien in de leuke filmpjes, foto's en content voor haar gezellige instagram en haar eigen website https://zettje-mijn-leven.nl. Via deze kanalen neemt Lizette je op een unieke manier mee in haar leven en het leven van de makers in haar netwerk. 

Met haar warme en gezellige karakter zorgt Lizette ervoor dat iedereen zich gezien en betrokken voelt in haar leven en passie. Een mooi voorbeeld hiervan zijn ook de patronen gemaakt door Lizette voor mensen met een cognitieve beperking. Niemand word vergeten of buitengesloten. 

Natuurlijk maakt Lizette ook prachtige, handgemaakte producten die in haar Handwerkmarkt shop te bewonderen zijn. We hebben een aantal van deze producten hieronder uitgelicht. Klik op de producttag om meer uit de collectie van Lizette te bekijken en kijk ook zeker eens op haar socials of eigen website als je Lizette beter wil leren kennen. 

Veel plezier!   

19 april 2022 

Review door Marion.Nouvellebeuty

Created with Sketch.

 Marion was al enige tijd opzoek naar een oplossing voor een fijner gebruik van haar shampoobars en deed daarvoor een oproep op haar instagram account. Via een tag van Smurfige kwamen wij met elkaar in contact en heb ik Marion een setje zeepzakjes gestuurd om uit te proberen en dat was niet zonder succes.....


Lees haar ervaring via ... 

Blog door de Breimeisjes

Created with Sketch.

 Akkelien is aan de slag gegaan met haar gekochte patroon van het engeltje en beschreef in haar blog over haar ervaring hiermee..

Blog door Cora Knitknacks

Created with Sketch.

 Cora schreef over haar bijdrage aan de ontwikkeling van de patronen voor de goede doelen een heel mooi uitgebreid blog...

REVIEWS

 
Lizette maakt alles zelf. Ik heb mijzelf een prachtige roze omslagdoek cadeau gedaan omdat ik gek ben op shawls en die warmte ook heerlijk vind.
Ook mijn wasbare wattenschijfjes en waszakjes voor shampoobars komen uit haar winkel.
Neem eens een kijkje op haar website en site met meer dan handwerk alleen, ook verhalen en verbinding creëren, ik hou er van!

Marion


Reviews over ‘Zettje over het Leven’

Created with Sketch.

Over de website
Mooie Blogs! Ook mooi voor niet chronisch zieken en hulpverleners. Het kan lastig lijken om door iemands beperkingen heen te kijken, maar juist door elkaar te vinden in wat belangrijk is in het leven, lukt dat makkelijker. Je leidt waarschijnlijk een ander leven door je ziektes, maar bent wel gelijkwaardig! Daarom is jouw gezellige, veelzijdige digitale tijdschrift niet alleen leuk, maar ook nuttig om te lezen!

Aan de Knip

-

Over het interview met Daphne
Het is een fantastisch interview om te lezen. Af en toe heftig als ik zie wat er allemaal op je pad is gekomen, maar ook hoe het je heeft gemaakt tot deze prachtige mooie Lizette 2.0

Ellen

-

Reactie op verbeterde website
Voor mij is nieuw: de tussendoortjes en de zettelen blog van september met YouTube! Ik had trouwens mijn instellingen zo staan dat ik niet alles kon zien. Nu wel! Maar ik ontdek iedere keer wat anders, steeds gelikter! Wordt steeds meer een soort online tijdschrift, heel divers en mooi!😀👌👍

Frieda

-


Reactie op de 1000 vragen challenge
Zo herkenbaar weer. Ik moest op school ook in de hoek of nablijven omdat ik te veel kletste. Zodra ik wakker word begin ik met praten. Kletsen met jou is ook gezellig al is het online. Geniet van je klets.

Carin

-

Reactie op een welkomstwoord
Ik volg je nu al een paar jaar. En ja, ik voel mij ‘thuis’ bij je! Altijd een lief woordje, een grapje. Doet een mens goed.

Sonja

-

Reactie op de vernieuwing van de website
Een nieuwe basis kleur en meer in een lijn!!
Ziet er ( nog meer dan anders) super verzorgd uit👏

Joke

-

Reactie op mijn team
Haha, het scheelt dat jij je medewerkers door en door kent...

Bianca

Reviews over ‘ZETTElen.homemade’

Created with Sketch.

Fantastische weggeefpakketjes
Al verschillende keren een bestelling gedaan om iemand te verrassen! Dat is iedere keer gelukt! Er zijn 3 baby’tjes warm toegedekt met een mooi dekentje met bijpassend mutsje en een blije jarige die nu pronkt met een mooie sjaal/stola! Mooi ingepakt verzonden als verrassing en een feestje om uit te pakken vertelde de ontvangers. Dus komt de gelegenheid er weer zal ik zeker weer even in haar online winkel gaan shoppen!

JeanetteOmslagsjaal is voor alle seizoenen
Helemaal waar! Ik gebruik beide sjaals die ik bij je heb gekocht erg veel deze dagen (zomer), ‘s ochtends als ik buiten de kinderen opwacht, tijdens het buiten lopen in de pauze als het nog wat fris is en dan in de avond weer als het afkoelt. Echt heerlijk!

Carina

-

Gehaakte washandjes
Vorig jaar heb ik een gehaakt washandje gekocht zodat ik daar mijn zeep in kan doen voor het wassen. Naast dat het een feestje is om het pakje thuis te ontvangen is het gehaakte washandje van top kwaliteit en kan ik niet meer zonder. En als je vragen hebt word je snel en fijn geholpen.

Lara

-

Bedankje
Hoi, ik heb vandaag
de bestelling met toiletartikelen ontvangen. GEWELDIG! Wat ziet het er allemaal verzorgd en gezellig uit. En ook prachtig ingepakt. Dank voor dit mooie cadeau, zo voelt het!

Iteke

-

Prachtige sjaal
Onlangs een mooie gehaakte sjaal gekocht. Heel blij mee!
De sjaal werd heel snel bezorgd, en was met zorg ingepakt. Heel blij met het product en met de service.
Zeker een shop om terug te komen.

MadebyEstas Ellen

-

Persoonlijke aandacht
Prachtig haakwerk, ontzettend creatief, snelle service en altijd met persoonlijke aandacht.

Inez

-

Zo maar
Je sjaal draait overuren hier! En wat blijft hij mooi en zacht!

Janne

-

Cadeautje
Je artikelen zijn ook heel leuk voor in een kerstpakket die je zelf kan samenstellen. En het is inderdaad een feestje als je iets bij jou besteld. Prachtig ingepakt en met een verrassing.

Draad en Hout

-

Omslagdoek
Lizette haakt niet alleen mooi, ze pakt ook heel mooi in. Ik vond het zonde om de doos open te maken. Hier zit zoveel liefde en plezier in dat voel en zie je gewoon.

Carin


Wil jij ook een review achterlaten?

Ik zou het heel leuk vinden als je mij dan via de onderstaande email button of via de socials laat weten wat je van mijn website, online winkel en/of socials vindt.

Graag plaats ik je review dan op deze pagina, geef  even aan dat het om een review gaat en of ik je naam er bij mag plaatsen of dat je liever anoniem blijft.

Heel hartelijk dank alvast,

Lizette