DONATEUR worden?

donateur worden


Een brutaal mens heeft de halve wereld!

Oké ik vind dit dus heel lastig om te vragen, maar ik doe het toch! Achter dit platform zit namelijk een enthousiaste chronisch zieke hobbyist en geen bedrijf.


Ik ben Lizette en heb een aantal chronische aandoeningen waardoor ik voor een werkend leven ben afgekeurd. Omdat ik mijn dagen vooral in mijn eigen cocon doorbreng heb ik voor mijzelf een dagbesteding bedacht in de vorm van dit platform.

In mijn eigen blogs schrijf ik over mijn leven en mijn hobby's maar ik geef vooral ruimte aan anderen om te schrijven over hun bijzondere leven en/of creatieve activiteiten. Daarbij bied ik mooie creatieve sfeermakers een podium om met hun illustraties, versjes of gedichten mijn platform van een gezellige look te voorzien en zichzelf onder de aandacht te brengen bij een ander en/of groter publiek 

Het doel is om verbinding  te maken met elkaar. 

Dat is fijn voor mij om met één been in de maatschappij te blijven staan maar ook voor het contact met andere creatievelingen en chronisch zieken en natuurlijk ook voor jou want zo ben jij waarschijnlijk ook op deze donatie pagina gekomen.

Dit platform en de middelen die ik er voor nodig heb kosten helaas geld. 

Dusss...


Bied ik jou een podium om je verhaal te vertellen en geniet jij van wat je allemaal kunt lezen en bekijken op mijn platform dan vraag ik je of je misschien donateur wilt worden met een éénmalige bijdrage? Hoeveel bepaal jezelf; met €2,50 heb ik tijdens dit schrijven mijn koffie, koekje en stroom al terugverdient! Met een beetje meer kan ik hopelijk ook de andere kosten terugverdienen.

Liefs,
Lizette
 

Wordt donateur via een open 

Betaal verzoek ⇨ 

 

*Het gedoneerde geld zet ik een ‘website potje’ op de bank en wordt uiteraard alleen gebruikt om dit platform in de lucht te houden.  

*Wil je niet doneren dan zijn wij zeker nog hele goede vrienden en hoop ik dat je net zo geniet van alles op dit platform als voordat je dit bericht hebt gelezen.