Hieronder stel ik één voor één mijn TEAM aan je voor..

Inmiddels is er al een heel team dagelijks met Zettje-mijn-Leven en ZETTElen.homemade bezig.

Natuurlijk zijn er de Stamgasten, Sfeermakers, Gastschrijvers aan de Koffietafel en in de Theetuin, Gasten inde Babbelbox en bij de Tussendoortjes maar die bedoel ik nu niet, deze zijn tenslotte te gast en hoeven niet dagelijks met mijn website bezig te zijn.

Met ‘het TEAM’ doel ik op de verschillende functies die er met mijn dagbesteding worden bekleed...  

D E  D I R E C T I E

Hoi ik ben Lizette het grote opperhoofd van Zettje en ZETTElen.homemade.

 
Beide adjuncten en hun afdelingen vallen onder mijn verantwoordelijkheid. Ik hou zeg maar deze twee enthousiaste creatievelingen een beetje in het gareel. Als je die twee alle dingen zou laten doen die ze in hun bol halen dan liep werkelijk alles uit de klauw.
 

Soms moet ik daarom streng zijn, grenzen stellen want aan goede ideeën ontbreekt het deze dames nooit, maar soms vergeten zij wel een beetje om aan zelfzorg te denken.

 
Voor mij scheelt het enorm dat ik alleen deze twee meiden in de smiezen hoef te houden want hun teams zijn ook echt te over enthousiast. Het is bijzonder mooi om te zien dat niemand in team Zettje of team ZETTElen er met de pet naar gooit, altijd blij om uit te voeren wat ze willen en kunnen doen.
 
Je begrijpt ik ben super trots op mijn team en zal ze stuk voor stuk de aankomende tijd aan je voorstellen. Je kunt hier in "Over mij en mijn TEAM" steeds een toevoeging vinden tot uiteindelijk het hele team is voorgesteld.

Lizette 


Z e t t j e

Hoi ik ben Zettje adjunct-directrice en leidinggevende van team Zettje-mijn-leven, over het leven.
 
Iedere dag werk ik samen met Zette van team ZETTElen.homemade, een zeer prettige samenwerking, twee zielen maar altijd één gedachte. Daarbij heb ik ook veel contact met alle lieve gastschrijvers, stamgasten en sfeermakers.
 
Onder mijn taken valt het aansturen van het team dat zich bezighoudt met de website en de socials voor Zettje-mijn-leven. Best een pittige taak met zoveel eigenzinnige geesten bij elkaar maar ook een bijzonder leuke uitdaging.
 

De grootste uitdaging ligt nog altijd in ‘tijd en energie’ management, ideeën in overvloed maar altijd rekening houden met genoeg momenten om op te laden.

 
Veel informatie tot mij nemen is lastig maar daarentegen is de rem op wat er uit mij stroomt soms ver te zoeken, het eerste is uitputtend maar het laatste juist om te ontladen.
 
Het is fijn om mijn dagen met Zettje-mijn-leven bezig te zijn en ook erg prettig dat ik mijn dagbesteding werkzaamheden kan uitvoeren vanaf elke plek zolang ik mijn laptop en/of mobiel maar bij mij heb.

Zettje