Mijn naam is Anoes, 23 zomers jong en freelance illustrator. 

Ik ben een koffieliefhebbende, positieve en creatieve duizendpoot. Samen met mijn man woon ik in een fijn huisje, vergezeld door al onze planten. 

Mijn doel is om anderen te inspireren met mijn illustraties en de kleine geluksmomentjes in het leven te laten vieren. 

 

"Laten we het leven vieren" 

Vier het leven, ondanks moeilijke momenten en struggles. Focus op het zien van de kleine dingen. De bloemen in de berm, de koffietjes in de ochtend, jouw hand in die van een ander. Jij bent het waard om jouw fijnste herinneringen op een creatieve manier vast te leggen en een mooie plek te geven.

   ↑ 

Wil je bekijken wat Anoes verder zoal doet ga dan via de link hierboven naar de website van Liefs Anoes Lees hieronder het blog van Anoes dat zij schreef voor de Theetuin.

Bekijk zeker ook de geselecteerde illustraties die ik op de website mag gebruiken en klik op je favoriet om naar de bijpassende post op Instagram van @Liefsanoes te gaan.

Blog: Een groot fan van langzaam leven

24 november 2021

Created with Sketch.

Eerst even kennismaken 

Mijn naam is Anoes, 23 zomers jong en een echte creatieve duizendpoot. 
Op creatief gebied doe ik graag veel verschillende dingen. Zo maak ik voor Liefs Anoes kleurrijke illustraties, geboortekaartjes en portretten op maat. Ook schrijf ik op freelance basis artikelen en ben ik content creator. 


Hoe Liefs Anoes ontstond

 

Sinds mei 2019 bestaat het Instagram account van Liefs Anoes. Toen ik daarmee begon deelde ik vooral voor mijn plezier mijn creatieve uitspattingen. Zelfgemaakte kaartjes, tekeningetjes en creaties met waterverf. 

Wat begon als hobby, groeide uit naar mijn eigen bedrijf.


Tijdens mijn studie journalistiek heb ik mezelf echt aangeleerd om digitaal te ontwerpen. Uren was ik aan het oefenen en prutsen in Adobe Illustrator. Ik maakte het digitaal tekenen mezelf helemaal eigen en begon te illustreren met mijn Wacom tablet. Een jaar later switchte ik naar tekenen op de iPad met het programma Procreate. Een makkelijkere manier om laagdrempeliger te kunnen tekenen vond ik het.

 Via Instagram kreeg ik mijn allereerste opdracht: het maken van een poster op maat voor een afscheid bij het werk. Kort daarna schreef ik me in bij de KVK en sindsdien maak ik allerlei leuke illustraties in opdracht. 

  

Wat doe ik naast mijn bedrijf 

 

Een van mijn favoriete dingen die ik naast mijn werk doe is het wandelen in de natuur. Ik stap graag het prachtige bos in om de frisse geuren op te snuiven en te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. 

Na een wandeling voel ik me altijd frisser, rustiger en opgeruimder in mijn hoofd. 

 

Dat is voor mij ook een belangrijk thema: rust en langzaamaan doen. In deze maatschappij van rennen, vliegen en presteren, is het soms best lastig om af en toe de rem in te trappen.
Ik probeer mezelf te trainen door heel bewust stil te staan bij wat ik doe, wat ik wil denken en waar ik naartoe wil gaan. Met mijn illustraties wil ik anderen inspireren om lief voor henzelf te zijn en bewust stil te staan bij de mooie dingen in het leven. Zo kan ik bijvoorbeeld intens genieten van het maken van verse zelfgemaakte soep. Dat is iets heel kleins, maar iets fijns.

Anoes


Leuk dat je deze blog hebt gelezen! Deze blog is geschreven door mij, Anoes. Ik ben illustrator en een groot fan van langzaam leven. Volg mij op Liefsanoes instagram! 

 

Leuk als je op dit gasschrijven reageert via:
Zettje Instagram
Zettje Facebook
ZETTElen Instagram
ZETTElen Facebook

 

24 november 2021

Liefs Anoes heeft ook nog super leuke 

 printebles