Leuke DIY 

 

WELKOM op deze Gewoon Leuk pagina.

Een pagina met leuke creatieve diy ideeën waar je fijn mee aan de slag kunt en gewoon leuk om iets te doen zonder dat het perse nuttig is.

Printebles Sfeermakers 

Created with Sketch.

Dit platform wordt door verschillende creatievelingen voorzien van illustraties, versje en gedichten. Op hun persoonlijke sfeermakers pagina op dit platform bieden zij ook leuke printebles aan

CYANOTYPE maken met bloemenafdrukken

Created with Sketch.

In een creatieve bui? Stylist Wenda Torenbosch laat zien hoe je zelf een cyanotype met bloemen kunt maken. In een paar simpele stappen heb jij straks ook zo’n mooie donkerblauwe print. 

Gun jezelf meer Flow in je leven

'DIY met Flow Magazine'

Created with Sketch.

Flow helpt je jouw eigen bron van creativiteit aan te spreken, waardoor je op nieuwe ideeën komt bij het maken van belangrijke keuzes. Of het nu gaat om grote levensvragen of juist die kleine alledaagse dingen.

DIY Studio van Ariadne at Home 

Created with Sketch.

Zelfmaken, dat zit in ons DNA. En al die creatieve zelfmaakideeën brengen we tot bij jou in de huiskamer. Veel zelfmaakplezier!

De meeste DIY projecten die ik plaats zijn gratis maar Ariadne heeft ook een aantal prachtige betaalde DIY ideeën. Via de link kom je op de betaalde DIY‘s maar er ook een aantal GRATIS DIY van Ariadne at Home.

Sfeervolle DIY van SØSTRENE GRENE 

Created with Sketch.

ONTPLOOI UW CREATIVITEIT MET ANNA EN CLARA'S CREATIEVE DIY-PROJECTEN

Woon DIY projecten van VT-Wonen 

Created with Sketch.

DIY ofwel do it yourself of zelfmaken. Vaak makkelijker dan je denkt en vooral heel leuk om mee aan de slag te gaan: een nieuw woonitem dat je zelf kunt maken. Een letterbak, kapstok van steigerbuizen of een loungebank, je vindt het allemaal bij de zelfmakers van vtwonen. En je kunt de ideeën eenvoudig aanpassen aan je eigen woonwensen, zo wordt het resultaat echt uniek en persoonlijk. Aan de slag

 Klik op onderstaande kleurplaat om deze kleurplaat, gemaakt en beschikbaar gesteld door Liefs Anoes, gratis te downloaden