Trajecten 

 

WELKOM op deze Trajecten van Zettje pagina.

Een kijkje in de projecten die ik heb gevolgd om te komen waar ik nu sta. 

Basalt revalidatie

Created with Sketch.

‘De rots in de branding’ is letterlijk Basalt. De kust tussen Kijkduin en Katwijk wordt beschermd door pieren van basaltsteen die de kracht van de golven breken en het zeewater in goede banen leiden. Basalt is het stollingsgesteente dat voortkomt uit het vuur van vulkanen en verenigt de energie van aarde en vuur. De steen heeft een ongekende stevigheid en wordt om die reden gebruikt voor de veiligheid van onze kust. Golfbrekers zijn gemaakt van basalt, de steen wordt gebruikt in kademuren, strandhoofden en dijken. In constructies die de weerstand bieden aan zee en wind. Basalt zorgt dus voor verbinding, verankering, samenhang en balans. Dezelfde waarden biedt ons revalidatiecentrum haar patiënten.


Hersenz

Created with Sketch.

OOK U KUNT LEREN OMGAAN MET HERSENLETSEL

Een beroerte, ongeluk, hartstilstand of hersenaandoening kan leiden tot blijvend hersenletsel. Bent u als gevolg daarvan vaak moe, vergeetachtig, snel boos of kunt u zich niet goed meer concentreren?


Sketchbook Revival

Created with Sketch.

Sketchbook revival was een creatieve workshop die ik volgde. Opzoek naar ontspanning en op zoek naar mogelijkheden waar ik op verder kon borduren na mijn CVA. Inmiddels zijn de workshopsessies gesloten maar kun je nog wel kennismaken met bijzondere creatievelingen en verschillende creatieve technieken. 
Misschien ook leuk om zelf eens deel te nemen aan dit creatieve proces?