Zettjes Gast Rubrieken

Welkom bij de gasten van Zettje, sommige komen eenmalig voorbij en anderen blijven wat langer plakken. 


Verhalen over creativiteit en het leven, al dan niet met struggles, maar ook mooie levenslessen en  creatievelingen die dit platform voorzien van prachtige illustraties, versjes en gedichten.

Zonder al deze gasten zou dit platform niet zijn wat het nu is!!

 Stamgasten

Je kent het wel je knoopt een gesprekje aan met iemand en voor je het weet sta je een uur te kletsen en binnen no time ben je een uur verder en nog lang niet uitgepraat...

Aan de Koffietafel

Tijdens een welverdiende koffiepauze kun je verhalen lezen van gastschrijvers over hun dagelijkse leven, met chronisch ziek zijn,  over gezondheid, of andere belevingen.

 voor onze klanten. Maar soms krijgen we de kans te experimenteren met nieuwe concepten en ideeën.

In de Theetuin

In de theetuin kun je tijdens het theeleuten mooie verhalen lezen van creatieve gastschrijver over een bijzondere hobby en/of creatief bedrijf in combinatie met hun dagelijkse leven.

Op Excursie

De nieuwe rubriek 'Op Excursie' met bijzondere columns over reizen en uitstapjes, met fijne tips waarover nog lang na gekletst kan worden. 

STOMlijsten

Er zijn genoeg dingen die we STOM vinden, bloed irritant of zelfs allebei.

In deze rubriek voormalig gastschrijvers met hun STOM lijstje, een terugblik op een eerder gastschrijver en hoe zij op dit moment in het leven staan. 

Sfeermakers 

Mijn platform is namelijk niets zonder een gezellige sfeer! Omdat ik een warm hart heb voor creativiteit, ondernemen en verbinding maken heb ik een aantal ‘makers’ gevraagd om op hun eigen wijze bij te dragen aan een sfeervol platform. 


DIY Projecten

Op deze pagina vind je allerlei toffe DIY's met overzichtelijke stappenplannen en leuke tips. Ontdek wat je allemaal zelf kunt maken! Wees creatief en geef een unieke twist aan een DIY. Jouw stijl!  

Gratis kleurplaten

 Deze kleurplaten zijn speciaal gemaakt voor het Zettje platform en zijn een gratis cadeautje van Anoes voor jou!

Klik op de kleurplaat om het pdf bestand te downloaden.Wil jij ook zo een leuke gepersonaliseerde kleurplaat voor jezelf laten maken? Of misschien voor je bedrijf, bruiloft, opening, verhuisbericht of bedenk het maar! Bekijk de mogelijkheden op Liefs Anoes  

(geef ook even door dat je via Zettje komt want dat vinden wij fijn om te weten)
***


Waarom u op ons kunt rekenen? Omdat ons bedrijf veel meer is dan alleen een bedrijf. Elk teamlid voegt iets bijzonders aan ons team toe, maar we hebben onze waarden met elkaar gemeen.