Zettje TEAM


Hieronder stel ik één voor één mijn TEAM aan je voor..

Inmiddels is er al een heel team dagelijks met Zettje-mijn-Leven en ZETTElen.homemade bezig.

Natuurlijk zijn er de Stamgasten, Sfeermakers, Gastschrijvers aan de Koffietafel, in de Theetuin,n op Expeditie. Gasten in de rubriek STOM en bij de VerZettjes maar die bedoel ik nu niet, deze zijn tenslotte te gast en hoeven niet dagelijks met mijn platform bezig te zijn.

Met ‘het TEAM’ doel ik op de verschillende functies die er met mijn dagbesteding worden bekleed...  

het TEAM op een rijtje...  ↴  

Created with Sketch.
  • Tekstschrijver / Blogger / Redactie


  • Directie
  • Zettje
  • ZETTElen 
  • Planning
  • Ontwerp en Design 
  • Maker/HaakSTER


  • COLOFON 

 

TEKSTSCHRIJVER 

BLOGGER / REDACTIE

 


Hoi ik ben Liz en ik verzorg voor zowel Zettje als ZETTElen de tekst voor de socials, het platform en de online winkel. Alle blogs en gastblogs vallen ook binnen mijn functie.


Alles bij elkaar is dit nog een hele klus maar ook vooral een heel afwisselende bezigheid. Zo zit ik het ene moment verzonken in een leuke creatieve tekst en het volgende moment geconcentreerd in een tekst over chronisch ziek zijn of een informatieve tekst.

Het is over het algemeen super fijn om af te kunnen wisselen maar heel soms krijg ik het er warm van. Gelukkig heb ik geen last van opvliegers maar op die momenten zou je het bijna kunnen denken.

Soms kom ik vast te zitten en dan neem ik een lekker bakkie koffie met heel soms iets lekkers er bij, maar meestal stromen de woorden van mijn toetsenbord, het is of ik vele laadjes heb in mijn hoofd die leeggeschud moeten worden.

Ik ben een echte kletskous en dat kan ik op deze manier prima digitaal uiten, heerlijk!


Samen met de afdeling DTP, die ook onder de redactie valt, maken wij alles wat zichtbaar is voor de buitenwereld tot een mooi geheel.

Lieve groet,
Liz

Eerder voorgesteld:

DIRECTIE 

Lizette

Created with Sketch.

Hoi ik ben Lizette het grote opperhoofd van Zettje en ZETTElen.homemade.

 
Beide adjuncten en hun afdelingen vallen onder mijn verantwoordelijkheid. Ik hou zeg maar deze twee enthousiaste creatievelingen een beetje in het gareel. Als je die twee alle dingen zou laten doen die ze in hun bol halen dan liep werkelijk alles uit de klauw.
 

Soms moet ik daarom streng zijn, grenzen stellen want aan goede ideeën ontbreekt het deze dames nooit, maar soms vergeten zij wel een beetje om aan zelfzorg te denken.

 
Voor mij scheelt het enorm dat ik alleen deze twee meiden in de smiezen hoef te houden want hun teams zijn ook echt te over enthousiast. Het is bijzonder mooi om te zien dat niemand in team Zettje of team ZETTElen er met de pet naar gooit, altijd blij om uit te voeren wat ze willen en kunnen doen.
 
Je begrijpt ik ben super trots op mijn team en zal ze stuk voor stuk de aankomende tijd aan je voorstellen. Je kunt hier in "Over mij en mijn TEAM" steeds een toevoeging vinden tot uiteindelijk het hele team is voorgesteld.

met vriendelijke groet,
Lizette 


Zettje over het leven

Zettje

Created with Sketch.

Hoi ik ben Zettje adjunct-directrice en leidinggevende van team Zettje-mijn-leven, over het leven.

 
 Iedere dag werk ik samen met Zette van team ZETTElen.homemade, een zeer prettige samenwerking, twee zielen maar altijd één gedachte. Daarbij heb ik ook veel contact met alle lieve gastschrijvers, stamgasten en sfeermakers.
 
 Onder mijn taken valt het aansturen van het team dat zich bezighoudt met de website en de socials voor Zettje-mijn-leven. Best een pittige taak met zoveel eigenzinnige geesten bij elkaar maar ook een bijzonder leuke uitdaging.
 

De grootste uitdaging ligt nog altijd in ‘tijd en energie’ management, ideeën in overvloed maar altijd rekening houden met genoeg momenten om op te laden.

 
Veel informatie tot mij nemen is lastig maar daarentegen is de rem op wat er uit mij stroomt soms ver te zoeken, het eerste is uitputtend maar het laatste juist om te ontladen.
 
Het is fijn om mijn dagen met Zettje-mijn-leven bezig te zijn en ook erg prettig dat ik mijn dagbesteding werkzaamheden kan uitvoeren vanaf elke plek zolang ik mijn laptop en/of mobiel maar bij mij heb.

Liefs,
Zettje


ZETTElen homemade

Zette

Created with Sketch.

Hoi ik ben Zette leidinggevende van team ZETTElen.homemade; unieke handgemaakte mode-, woon- en gebruik accessoires.


Iedere dag werk ik samen met Zettje van team Zettje-mijn-leven (over het leven), een erg fijne samenwerking, aan een half woord hebben wij genoeg en zelden een conflict.. nou hooguit van wie het idee als eerste wordt uitgevoerd.

Onder mijn taken vallen vooral de creatievelingen aansturen die onder de afdeling handgemaakt vallen. Dit is overigens nog een hele klus want die creatieve breinen staan nooit uit. Plannen genoeg maar ook in ons team geldt dat iedereen per persoon maar twee handen heeft.


De website en alle tekst en lay-out laat ik graag aan mijn collega over dat is niet echt mijn ding. Zo zou ik ook iets vaker in mijn blog pen moeten klimmen.

Ook voor mij is de grootste uitdaging de tijd en energie management, ideeën in overvloed maar altijd rekening houden met genoeg momenten om op adem te komen.

Het scheelt voor mij wel dat het fijn om ideeën juist te laten stromen, afremmen is bijna niet mogelijk en werkt ook juist averechts. Mijn bezigheden werken over het algemeen dus juist heerlijk ontspannen.

Creatieve groet,
Zette


PLANNING

Elisabeth 

Created with Sketch.

Hoi ik ben Elisabeth leidinggevende van team planning. 


Iedere dag werk ik samen met Zettje van team Zettje-mijn-leven en Zette van team ZETTElen.homemade.  


Het is voor mij erg prettig samenwerken met deze dames maar het vergt vaak wel enige inspanning om de planning voor beide rond te krijgen.

Altijd een uitdaging om de ideeën en uitwerking daarvoor van beide in goede banen te leiden.

Het is cruciaal om voor een goede afwisseling te zorgen; het cognitief bezig zijn, de fysieke inspanning en dan ook nog goed de ontspanning in te lassen. Daarbij hebben beide dames een ongeremde creatieve geest en die gaan vaak op hol om vervolgens bij mij te landen zodat ik ze in een strakke planning moet verwerken.

Het is belangrijk om in deze planning flink wat ruimte vrij te houden voor het onverwachtse omdat beide dames met nogal wat chronische aandoeningen te kampen hebben. Je begrijpt dat het een hele uitdaging is om uiteindelijk de planning voor beide geschikt te maken.

Na mijn trainingen bij Hersenz ‘Niet rennen maar Plannen’ ben ik door de inmiddels opgedane ervaringen daar behoorlijk goed in geworden. Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat het enthousiasme ook voor mij een enorme valkuil is, maar al met al is er absoluut meer controle op de planning sinds ik dit onder mijn hoede heb genomen.

Puzzelen, passen en meten zijn bijna mijn tweede natuur geworden...

Groet,
Elisabeth 

ONTWERP en DESIGN

Neeltje 

Created with Sketch.

 

 Hoi ik ben Neeltje en ik wil je graag meer vertellen over wat de afdeling ONTWERPEN en DESIGN voor ZETTElen precies inhoudt. Allereerst misschien handig om te vermelden dat ook het patroonschrijven hieronder valt.

 

In mijn hoofd is het altijd een creatieve ontploffing, meer ideeën dan tijd en energie. 

De ideeën ontstaan op verschillende manieren; soms eerst met een schets, of juist vanuit het zien van een garen of omdat ik ergens een oplossing voor zoek en natuurlijk kan een idee ook vanuit een vraag van buitenaf ontstaan. 
 

Omdat de ideeën zomaar bij mij binnen kunnen denderen heb ik bijna altijd heb ik een schetsboekje bij mij om dat wat ontspruit in mijn hoofd direct te noteren. 

 
Mijn ideeën werk ik niet zelf uit en vaak gaat er een heel proces van uitproberen, herschrijven en weer uithalen aan vooraf voordat er daadwerkelijk een goed product ontstaat. Samen met de creatieve maker* komen we tot een haalbaar en praktisch ontwerp en wordt er in overleg tijdens het maakproces soms nog het één en ander aangepast.

Van een aantal producten maak ik een duidelijke werkbeschrijving die als patroon te koop zijn in de online winkel op Handwerkmarkt. Deze patronen hebben geen afkortingen of tekens om het voor de aankomende haakSTER makkelijk te maken. Omdat ik zelf Niet Aangeboren Hersenletsel heb weet ik dat de patronen ook fijn zijn voor mensen met cognitieve klachten.

Alles wat ik bedenk gaat via de maker naar de kwaliteitscontrole* voor het in de winkel wordt geplaats, een heel proces dus voor dat het product voor de potentiele klant zichtbaar wordt!

Ik hoop dat je zo een beetje een beeld hebt gekregen van het ontwerpproces.

met lieve groet,
Neeltje 

MAKER - HAAKSTER

Beth

Created with Sketch.


Hallo, ik ben Beth de creatief maker, uitvoerder, haakSTER... noem het maar hoe je wilt. Echt alles wat in de ZETTElen.homemade winkel is te vinden gaat door mijn handen.

 
Samen met de ontwerper komen we tot de prachtigste ideeën en na de technische ontwerpfase mag ik er mee aan de slag. 
 
Inmiddels is er vanaf de eerste omslagsjaals een hoop veranderd aan producten, meer mooie kleinere items, wat meer verfijnd werk en ook nog een enorme groei en ontwikkeling in de manier van maken. Dit is ook een proces dat altijd aan de gang blijft maar ook vind ik de omslagsjaal, één van onze parade paardjes, nog steeds erg leuk om te maken. Geen product is hetzelfde dus afwisseling genoeg. 
 

Tot aan het allerlaatste draadje maak ik ieder product af en daarna gaat ieder item nog door de kwaliteitscontrole 

 
Na goedkeuring gaan de afdeling fotografie, tekstschrijven en dtp er nog mee aan de slag zodat alle mooie handgemaakte items jou zichtbaar zijn in de ZETTElen.homemade shop!
 

Lieve creatieve groet,
Beth


COLOFON

Met dank aan:

Lizette: Directeur/eigenaar Zettje over het leven en ZETTElen.homemade
Zettje: Manager platform Zettje mijn leven
Zette: Manager online winkel ZETTElen.homemade
Elisabeth: Planner
Neeltje: Ontwerper
(Elisa)Beth: Maakster/HaakSTER
Liz(ette): Tekstschrijver/Blogger/Redactie

Mijn TEAM is zeer breed onderlegd en samengesteld uit personen met zeker 55 jaar levens ervaring. Wij brengen elkaar tot ongekende prestaties met onze creativiteit, flexibiliteit en een onuitputtelijke bron van inspiratie. Ondanks dat wij moeten dealen met beperkingen in het dagelijks leven weten wij altijd die bronnen aan te boren die nodig zijn om met mooie resultaten voor de dag te komen.

*De namen van de TEAMleden zijn afgeleid van de enige echte Lizette Klein met als doopnamen Elisabeth Neeltje

Luister je gezellig mee met onze HAPPY muzieklijst?

Spotify inhoud kan niet getoond worden met je huidige cookie-instellingen. Selecteer "Toestemmen & tonen" om de inhoud te zien en de Spotify cookie-instellingen te accepteren. Meer info kun je lezen in onze [Privacyverklaring](/privacyverklaring/. Je kunt je altijd weer afmelden via je [cookie-instellingen] /cookie-instellingen/.

Toestemmen & tonen